witam mam właśnie takie 10 kółek ile będzie dobrze przesunąć cm do tyłu żeby nie przesadzić po odcięciu spawu planuje gumy 215/75/15 powiedzmy mierząc od tyłu do rantu czy jakoś tak?
ps. coś fotki nie ładuje
doksładnie felgi kółka mają stożek z jednej strony nie da rady odwrócić ( da ale poluzują się) osobiście przespawałem ale to był mój błąd bo tera mieszcze się w koleiny po jeepach ale w sumie jak bym nie przespawał to by mi przy max skręcie o wahacz wadziły opony, osobiście jak małe opony wkladasz to nie nie rób tego ;;-)
ok nic nie będę robił ale myślę że stożki zrobić na maszynie z drugiej strony to nie problem tylko jaki kąt i do roboty a z tymi koleinami to masz rację jechałem ostatnio w lesie i lód zaczął w koleinach pod śniegiem się łamać to ja ile fabryka dała z 50m aż spodem ryłem ale wyjechałem jak wyszedłem z suzi i zobaczyłem co przeryłem to szok ale za następne 50m na zakręcie lód się złamał pod śniegiem i wtopa leżę prawie na boku koleinka po ciągnikach do zrywki no i niema to jak kolega z kinetykiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum