Mam taki pomysł pewnie nie oryginalny żeby na allegro wystawić godzinną przejażdżkę samochodem terenowym np. po Kuklówce (niedaleko Warszawy). Niestety mój Złomek ma tylko jedno miejsce wolne . Może mieli byście ochotę się przyłączyć, co było by atrakcyjniejsze. Połączylibyśmy dzień w terenie z pomocą potrzebującym, dwa w jednym i jakie przyjemne. przy większej ilości samochodów można by jakiś roadbooka wpleść.
Co wy na to ?
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Porozmawiaj z jakimś sztabem bo tak na własną rękę można się w problemy wpakować - co z tego że chcesz dobrze jeśli ktoś stwierdzi że pieniądze chciałeś zabrać dla siebie...?
Taką akcje trzeba jakoś zorganizować, samowoli nie polecam, niech się coś stanie potencjalnemu pasażerowi... zwali Ci się na głowę tyle instytucji, że się nie wygrzebiesz, tak że tup tup do WOŚPu i wypytaj, tego typu imprezy muszą być zabezpieczone.
_________________ La vie en rose:) Proszę spuszczać olej z reduktorów/skrzyń które do mnie wysyłacie kurierem.
Wysłany: 2012-12-29, 00:32
kolego gazo10 a jak trudna trasa sie szykuje wiesz moze?? bo mój sami poza zawiasem i oponami to zwykła seria ale dla rekreacji z żona bym sie wybrał:)
_________________ Suzuk - 1,3 wtrysk , Old man +2'', MT 215/75/15
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum