Wysłany: 2013-02-22, 08:56 Bieszczady - gdzie z rodziną ??
Witam.
Na weekend majowy planuje wypad z rodziną (żona i 5-cio latek) na tydzień w góry - auto osobówka.
Staneło na Bieszdzadach, bo tam jeszcze nigdy nas nie było, wiem wstyd, ale własnie chce to naprawić
Może ktoś z okolic coś polecić ? Chodzi o miejscówkę, bez znaczenia czy domek czy pokój w pensjonacie, chodzi głownie o TEN klimat i nie ukrywam o cenę w normalnych granicach. Macie coś sprawdzonego ??
Jakby ktoś potrzebował, mogę podpowiedzieć coś o mazurach i warmi
Pozdrawiam
a i odrazu sie zapytam, będąc przy temacie bieszczad, chłopaki odemnie wybierają się w tamte strony na ryby tzn. łososie :P i szukają jakichś ciekawych miejsc
_________________ BYŁ :( 1,9 D przeszczep Poldolot
BYŁ: Jeep Cherokee xj 4.0
Królowa Bieszczad. Miejsce genialne, rodzice tam jeżdżą od 25 lat, ja byłem tam 2 razy, w tym roku będę 3 raz. Polecam z czystym sumieniem. Miejsce piękne, kilkaset metrów do Sanu, ruiny cerkwi niedaleko, dzicz w około.
Z dojazdem to trzeba dogadać się z Tosią, bo o ile latem to nie problem, to w każdym innym okresie jest hardcore. Dlatego być może trzeba będzie przejść jakieś 2 kilo piechotą.
PS Właścicielka też ma Samuraia, oczywiście.
Pomógł: 26 razy Dołączył: 10 Maj 2012 Posty: 515 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: 2013-02-23, 14:38
Piękne Krywe. Pani Tosia ma zielonego Samuraja, ale jeszcze parę lat temu zimą jeździła maluchem, bo był niepokonany :)
_________________ SJ500, silnik 1.6 8v, blokada lock right 1530 tył, przód HF RD 208, most przedni wysunięty 2 cm do przodu, reduktor 4.16:1, koła Fedima Sirocco 31/10.5/15, półosie i przeguby przód Trail Gear Rock Assult 33 spline, zawias Mazur HD, kilo rdzy i błota.
Pomógł: 26 razy Dołączył: 10 Maj 2012 Posty: 515 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: 2013-02-23, 15:00
Ja byłem tam tylko raz w 1994 r. Moje wapniaki jeżdżą tam co roku. Pozdrów królową od kaliszan
_________________ SJ500, silnik 1.6 8v, blokada lock right 1530 tył, przód HF RD 208, most przedni wysunięty 2 cm do przodu, reduktor 4.16:1, koła Fedima Sirocco 31/10.5/15, półosie i przeguby przód Trail Gear Rock Assult 33 spline, zawias Mazur HD, kilo rdzy i błota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum