znacie takie felgi - link na końcu. jaka to moze byc pordukcja i wymiarowka w stosunku do trójkątów? czy dobrze widze ze 3 są inne i 2 są inne? już dałem te 1500 i teraz nie wiem czy nie zalowac:P
Te dwie (chyba) felgi to są takie: http://allegro.pl/felgi-1...1442950787.html Jeśli ET się zgadza to można bez problemu śmigać. Jedyny minus to że na przodzie i tyle będziesz miał inny wygląd feli.
zdecydowanie na minus bo jedne to chromy, tak to bym malnął na czarno i nie widac by bylo, no jeszcze to przemysle, ale najbardziej mnie ciekawią ET, czy nie stracę na odsadzeniu
Moim zdaniem to zamieniasz siekierke na kijek. Najlepsze fele w teren to trójkąt który już masz więc jak już ten zestaw kupisz to fele odrazu na allegro. Moim zdaniem za tą kase trzeba było brać nówki opony w janpolu ale to jest moje prywatne zdanie.
Prawda jest taka że potrzebne są 4 opony do jazdy a takie 4 nowe opony Kaiman w janpolu masz nówki za 1600zl. Oczywiście bedziesz miał jedną więcej i felgi których się raczej będziesz chciał pozbyć ale czy warto? Nie wiem ja bym raczej za taką kase wolał kupić po prostu 4 nowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum