Witam w moim samim progi od spodu wygniły i pomyslałem zeby nie dawać profila bo blacha od zewnatrz jest dobra tylko wygiąc blache w 90 stopni i chycić do podłogi i drugą do tej blachy zewnetrznej ? co sądzicie Pozdrawiam
Nie jest problemem dorobić poszycia, problemem jest utrzymanie dorobionego poszycia przy życiu w warunkach średnio przyjaznych.
Dwa, taki profil to jednak pewniejsze w warunkach terenowych, że o podpieraniu hi-lifta nie wspomnę.
_________________ Bo ja wolno myślę.
Rozum zostawiłem na warsztacie.
Myślę że jak dół zjadło to i górę zacznie chrupać :)
Mam też wrażenie że wstawienie profila to podobna robota co odbudowa oryginalnego progu a efekt jednak trwalszy przy profilu.
_________________ Samurai 1.3 (1992r), Lovells +2 cale, XTR 12000 speed, simex 235/70 i coś tam jeszcze.
Normalnie. Obejrzyj jak wyglądają progi w samcu z każdej strony (łatwiej jest jak nie ma wykładziny) i sam będziesz wiedział Tam nie ma nic skomplikowanego. Zdjęcia też gdzieś się tu plątały.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum