panowie notorycznie mam problem z bezpiecznikami albo przekaznikami od wentylatora chlodnicy
z racji tego ze lubie sam dlubac i ze brak elektryka w okolicy prosze o pomoc
albo pali sie bezpiecznik daje tu 20 albo 30 albo pali sie przekaznik
dodaje ze jak pali sie bezpiecznik to topi sie rowniez obudowa plastikowa hermetyczna do ktorej wkladany jest bezpiecznik ,wyglada na to ze niezly prad idzie jaki powinien byc przekroj kabla ewentualnie moc bezpiecznika i jaki przekaznik. wczoraj poszly mi dwa bezpieczniki z obudowami. ja w blocie na jakims polu , rolnik zapierd... z traktorem a mi wode wyj... z wezy od chlonicy. ja na maxa wkurw.... dookola bialy d
ym spod maski'
co bylo dalej sie domyslcie
_________________ mój pepe
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wspomaganie kierownicy-w planach arb na przodzie, błysk w oczach..
panowie notorycznie mam problem z bezpiecznikami albo przekaznikami od wentylatora chlodnicy
z racji tego ze lubie sam dlubac i ze brak elektryka w okolicy prosze o pomoc
albo pali sie bezpiecznik daje tu 20 albo 30 albo pali sie przekaznik
dodaje ze jak pali sie bezpiecznik to topi sie rowniez obudowa plastikowa hermetyczna do ktorej wkladany jest bezpiecznik ,wyglada na to ze niezly prad idzie jaki powinien byc przekroj kabla ewentualnie moc bezpiecznika i jaki przekaznik. wczoraj poszly mi dwa bezpieczniki z obudowami. ja w blocie na jakims polu , rolnik zapierd... z traktorem a mi wode wyj... z wezy od chlonicy. ja na maxa wkurw.... dookola bialy d
ym spod maski'
co bylo dalej sie domyslcie
A jakiej mocy masz wentylator ?
Ja ostatnio też przetopiłem wentylator razem z kablami i zakupiłem nowy 80 W, dmucha zaj.... cie a bezpiecznik teoretycznie powinien wytrzymać 10A
Chodzi na włączniku 20A i nic się nie dzieje....
Sprawdź czy nie stoi już gdzieś na łożysku lub coś takiego... bo teoretycznie jak pali 30A bezpiecznik - to więcej niż 360 Watt POBORU !! !! !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum