Wysłany: 2011-01-08, 18:48 Jak znalazłeś to forum?
Chciał bym się dowiedzieć w jaki sposób natrafiliście na nasze forum.
Informacja ta jest dla mnie ważnym elementem mającym na celu usprawnienia pozycjonowania forum.
Dzięki!
Wysłany: 2011-01-10, 20:19
Pozycjonowanie tej strony na nowym adresie jeszcze nie odniosło skutków więc jak to możliwe że tak łatwo każdy w googlach znalazł?
Pytanko do nowych userów: Czy nie było tak że nie trafiliście bezpośrednio na tą stronę tylko na jakiś katalog stron internetowych w którym był link do forum lub w jakiś inny niż bezpośredni sposób?
Czy nie było tak że nie trafiliście bezpośrednio na tą stronę tylko na jakiś katalog stron internetowych w którym był link do forum lub w jakiś inny niż bezpośredni sposób?
Własnie tak było też miale taki problem kiedy wpisywałem google i wyskakiwał mi katlog i tam był adres do strony
Witam. Przypadkowo w wynikach google mi wyskoczylo jak cos do samuraia szukalem i kliknelem ;) jak wpisalem teraz w google "forum samurai" to gdzies na 4 pozycji wyskakuje. pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum