BTW
Mam do sprzedania drugi komplet kół, zbieram kasę na zrobienie blacharki ;)
http://olx.pl/oferta/samu...D5-ID6lBPD.html
co do ceny możemy się zawsze dogadać, tylko odbiór osobisty.
Witka! Kolejny fajny Samurai w okolicy.
Podeślij na priva komórkę to się jakoś złapiemy kiedyś na małe błotko
Z tą blokadą KAM - po raz pierwszy się z tym spotykam - ciekawe jak to się ma do pneumatycznych - brak kompresora to już jakiś plus, ciekawe jak z trwałością itp.
Fajnie, ktoś zainwestował kiedyś i teraz można dzielnie działać w terenie.
Blacharkę jakoś dorobisz z czasem choć nie jest źle... : )
Jak już zrobisz blacharkę na cacy to będziesz przez pewien czas "bał" się wjechać w krzaki gałęzie itp - a to odbiera zabawę - wiem po sobie.
Na szczęście mija to z kilkoma większymi rysami, choć nadal szkoda.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2012 Posty: 561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-07-17, 12:22
Art napisał/a:
Witka! Kolejny fajny Samurai w okolicy.
Podeślij na priva komórkę to się jakoś złapiemy kiedyś na małe błotko
Z tą blokadą KAM - po raz pierwszy się z tym spotykam - ciekawe jak to się ma do pneumatycznych - brak kompresora to już jakiś plus, ciekawe jak z trwałością itp.
Fajnie, ktoś zainwestował kiedyś i teraz można dzielnie działać w terenie.
Blacharkę jakoś dorobisz z czasem choć nie jest źle... : )
Jak już zrobisz blacharkę na cacy to będziesz przez pewien czas "bał" się wjechać w krzaki gałęzie itp - a to odbiera zabawę - wiem po sobie.
Na szczęście mija to z kilkoma większymi rysami, choć nadal szkoda.
Bezproblemowej eksploatacji!
KAM robił blokadę do Samca którą sprzedawał razem z wzmacnianymi półosiami. Cena na ich stronie była dosyć konkurencyjna w stosunku do ARB ale niestety nijak nie dało się z nimi skontaktować bezpośrednio a jedyny Polski dystrybutor to Rajdy4x4 które się również nie kwapiły żeby spróbować ściągnąć blokadę do Polski. Pytam bo jestem bardzo ciekaw jak udało się poprzedniemu właścicielowi tą blokadę zdobyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum