,jutro po graty jadę,i nie bardzo orientuje się co za ile,potrzebuję do 1.3 przód;most,resory,pas,l.błotnik,l drzwi z szybą,jeszcze trochę szpergałów zderzak,dwie felgi ,gdyby ktoś mniej więcej się orientował i ile przesyłka.dzięki z góry za info,na necie wszystkiego ni zobaczę a rano lece,
Ostatnio zmieniony przez ffelek 2011-02-27, 10:16, w całości zmieniany 2 razy
czaje,za most wołał 1000 bez zacisków z resorami,reszta pikuś-tak myślę-tylko że nie warto błotnika żeżbić a nówka 700,resor mam jeden jeb. to może by coś wymyślił,bedzie most wjadę na kanał sie okaże,kupić mus
ale i na sprezynie moze byc ladniutki czysciutki , pomysl choc o jakims innym zawiasie typu OME Lovelas itd szkoda dwa razy robic i placic za ta robote ..
[ Dodano: 2011-02-27, 10:29 ]
ładniutki i czyściutki,musi być żeby został,bo po ślubie to tak jest,gratów trochę kupiłem,trochę dokupię.sprężyny fajna sprawa ale teraz jeszcze 2 felgi,gumy w błoto,nalewki pewnie i jak starczy to jakiś stołek z pasami.w lecie skończę kanał to będzie lżej,można będzie motać nawet sprężyny,w tym sprzęcie dostęp piękny do wszystkiego.nie wiem czy zderzak robić czy szukać,org.jeden widziałem ale odbiór osobisty.Sunia troszkę jeszcze postoi,ale mocy urzędowej nabierze.Gdyby ktoś miał 2 felgi-kółka-zderzak przód,przewód ham.lewy.uchwyt lusterka-samo mocowanie przy drzwiach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum