Serdecznie dziękuję wszystkim przybyłym użytkownikom forum i nie tylko :)
Szczególne podziękowanie dla tych którzy nie szczędzili maszyn i sprzętu pomagając na trasie innym.
Dziękuję za miłą atmosferę podczas całego weekendu - byliście super.
Cieszę się że mogłem poznać wasze mordy, napić się i pośmiać :D
Obiecuję kolejną imprezę na wiosnę.
Pozdrawiam!
Program zlotu:
27.09 (piątek)
- zjazd uczestników
- instalacja w pokojach
- wieczorne atrakcje (grill, billard, piwko - integracja)
28.09 (sobota)
- godz. 10:00 Odprawa na parkingu przed budynkiem Willa Alicja.
Wyjazd autami w góry: - jedziemy gęsiego za prowadzącym (Myszon) (co jakiś czas postój)
Trasa przebiega leśnymi i górskimi drogami bardzo bogata w offroadowe atrakcje.
Przejazdy przez strumyki, błoto do pasa, roky crowling, up hill, trasy krajobrazowe min. wyjazd na Kotelnicę.
- wieczorem - integracji ciąg dalszy :) np. Termy Bukowina (po ciężkim dniu dobrze jest wybyczyć się w gorącym basenie z bąbelkami)
15km do Zakopca - Wszystko do ustalenia ;)
29.09 (niedziela)
- powrót całą watahą do domu
Rozwinięcie:
Bazą zlotu jest Willa Alicja w Bukownie. Willa Alicja
Obiekt jest pewny i sprawdzony - posiada 30 pokoi. W zależności od ilości uczestników obok jest Willa Jedla - tez super.
UWAGA! - Każdy indywidualnie rezerwuje sobie pokój. Z tego co wiem to 50zł za nockę.
Nie ma żadnego wpisowego aczkolwiek trzeba będzie zrobić małą ściepkę na przewodnika który nam wskaże właściwe trasy. Jest nim syn właściciela z którym wstępnie rozmawiałem na ten temat. Koleś tam mieszka i zna trasy bo jeździ motorkiem enduro.
Każdy otrzyma naklejkę na auto ze zlotu. Impreza ma charakter integracji połączonej ze wspaniałą zabawą offroad'ową w Tatrach!
Chciał bym dodać że nie jest to impreza masowa - każdy uczestnik odpowiada za siebie. Zlot ma na celu zebranie w jednym
miejscu użytkowników forum oraz integrację.
Zalecenia:
- zabieramy ze sobą wszelkie liny, pasy, hi-lifty, trapy - co kto ma
- CB Radio bardzo będzie przydatne
- kamerki GoPro itp.
- GPS - mile widziany
Lista zgłoszonych uczestników. Zgłoszenia na PW do mnie!
Dobrze by było mieć ze sobą:
- CB
- Kaski
- Liny, szekle, hilifty, narzędzia, łopaty, - zapobiegawczo w razie W
- Jakiś drobny prowiant w traskę aczkolwiek zahaczymy na jakiś zbójnicki obiad w karczmie
- Apteczki
- kamerki, aparaty
- Baki zatankować do pełna
- Na miejscu podam mój numer kom na który można będzie dzwonić i pisać w razie co.
- kąpielówki / spodenki na Termy :)
Każde auto dostaje na odprawie naklejkę zlotu. Wezmę tez kilka naklejek Klubu Samurai bo mi zostały - dla chętnych.
i najważniejsze:
Bardzo proszę wszystkich o maximum życzliwości wzajemnie dla uczestników oraz o docenienie gościnności pana Józefa właściciela Willi dzięki któremu
odbycie się tego spotkania mogło dojść do skutku. Nie ukrywam że jest to stałe miejsce moich wakacyjnych wycieczek rodzinnych i zależy
mi w szczególności aby pozostawić dobre wrażenie po tej imprezie.
Rozmawiałem z facetem który tam mieszka który powiedział że legal. Będziemy jeździć trasami nienależącymi do Tatrzańskiego Parku. Nie mniej jednak każdy odpowiada za siebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum