Pomógł: 8 razy Wiek: 27 Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 1497 Skąd: Kwilcz/Poznań
Wysłany: 2013-10-30, 14:09
Nie wiem, ale dorzucę swoje 3 grosze. :D
Z tego co wiem, jak się robi SPOA, to resory powinny być jak najprostsze. Jak masz resory tuningowe, to raczej płaskie one nie są, nie? Fura raczej będzie za wysoko - Będzie chybotliwa.
Ty samobujca jesteś w naszym terenie i klimacie SPOA??? Dodatkowe koła na dachu Żartuje -ale pogratulować odwagi.
A tak na boku jak ci sie sprawują resory XS dakar? jakie masz i co zmieniałeś przy ich montażu?
dakary ogólnie gobrze się spisują ja już kupiłem samca zawieszonego na nich więc nie mam zbyt wielkiego pojecia jak by chodził na czym innym. spoa chce zrobic bo sami jest okuty w 31" malatesty i calowe dystanse i wkurza mnie ocieranie opon na trawersach juz podciąłem dość sporo budę i dalej ociera myślę ze jest na tyle szeroki że zbytnio nie straci na właściwościach jezdnych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum