Wysłany: 2014-04-21, 19:23 KIedy forum będzie dostępne na androidzie ?
Nie planujecie czasem modernizacji forum celem jego dostępności na androidzie ?
Coraz więcej ludzi korzysta z internetu mobilnego i może wartałoby o tym pomyśleć ?
Sprecyzuj co masz na mysli na androidzie ... Chcesz miec apke do forum? Wersja na przegladarke moglaby byc, ale to musi byc spiete z tym co jest teraz. Tak wiec pierwsze trzebaby upgrade forum zrobic. Plany sa, ale chwile to zajmie ;)
Sprecyzuj co masz na mysli na androidzie ... Chcesz miec apke do forum? Wersja na przegladarke moglaby byc, ale to musi byc spiete z tym co jest teraz. Tak wiec pierwsze trzebaby upgrade forum zrobic. Plany sa, ale chwile to zajmie ;)
pewnie chodzi o tapatalk.
Pisałem kiedyś z Myszonem na ten temat, to z tego co się zorientowałem nie ma opcji.
_________________ La vie en rose:) Proszę spuszczać olej z reduktorów/skrzyń które do mnie wysyłacie kurierem.
Teraz szukalem i na tym skrypcie co jest nie ma szans na tapatalk. Istnieje jakis mod dla phpbb na mobilne, ale chyba trzebaby tez wgrac nowsza wersje forum.
Wysłany: 2014-04-22, 12:20 Re: KIedy forum będzie dostępne na androidzie ?
vitara napisał/a:
Nie planujecie czasem modernizacji forum celem jego dostępności na androidzie ?
Coraz więcej ludzi korzysta z internetu mobilnego i może wartałoby o tym pomyśleć ?
A dlaczego tylko na androidzie ? Ja chciałbym na WP
Urządzenia mobilne to nie tylko Android.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum