Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
WITAM!!
krzywy 
świeżak
krzywy

Wysłany: 2014-02-24, 09:56   WITAM!!

Witam ,ostatnio trochę mnie nie było bo zakupiłem suzuki Vitare 1.6 16V i dlatego się nie logowałem (lekkie rozczarowanie,ale przed wczoraj wróciłem i zakupiłem z powrotem samuraia ,wcześniej miałem 1.0 teraz zakupiłem 1.3 na wtrysku polecam.Niepozornie wyglądający Suzuki Samurai jest w rzeczywistości jedną z najlepszych terenówek świata.Mały, dzielny Samurai. Odpowiednio przygotowany, nie ma sobie równych w trudnym i jednocześnie ciasnym terenie.Potwierdzam regułę, że w terenie nie zawsze duży może więcej. :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam.

SamNaSamZSam
Guru 4x4

Wysłany: 2014-02-24, 11:00   Re: WITAM!!

krzywy napisał/a:
Witam ,ostatnio trochę mnie nie było bo zakupiłem suzuki Vitare 1.6 16V i dlatego się nie logowałem (lekkie rozczarowanie,ale przed wczoraj wróciłem i zakupiłem z powrotem samuraia ,wcześniej miałem 1.0 teraz zakupiłem 1.3 na wtrysku polecam.Niepozornie wyglądający Suzuki Samurai jest w rzeczywistości jedną z najlepszych terenówek świata.Mały, dzielny Samurai. Odpowiednio przygotowany, nie ma sobie równych w trudnym i jednocześnie ciasnym terenie.Potwierdzam regułę, że w terenie nie zawsze duży może więcej. :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam.

Heh dzięki za cynk i rekomendację. Teraz wszyscy na forum kupimy sobie Samuraie!!! A nie zaraz, czekaj, przecież my je już mamy ?! :lol:

radex1 
pomocnik mechanika
rolnik

Wysłany: 2014-02-24, 13:49   

to tak samo KRZYWY jak JA
też posiadam od niedawna samuraia 91r.
miałem wcześniej tez suzuki sam w dieslu 1.9 od POLDKA
ale już sprzedałem sam silnik
a dzisiaj było odpalenie nowego serca też diesel ale 2.1 td
pozdroooo ;-)

Odpowiedz do tematu