Koledzy, z hiszpanami (Samurai 2002 1.9D) okazuje się być problem z częściami, poszukuje przewodu hamulcowego elastycznego przedni prawy dł 590mm. Ktoś ma już z tym doświadczenie, wie gdzie szukać, ewentualnie od czego by pasował?
Pomógł: 26 razy Dołączył: 10 Maj 2012 Posty: 515 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: 2014-06-05, 12:19
pytaj kolegę @Kostuch
_________________ SJ500, silnik 1.6 8v, blokada lock right 1530 tył, przód HF RD 208, most przedni wysunięty 2 cm do przodu, reduktor 4.16:1, koła Fedima Sirocco 31/10.5/15, półosie i przeguby przód Trail Gear Rock Assult 33 spline, zawias Mazur HD, kilo rdzy i błota.
Jeśli to taki przewód: http://imgur.com/gXEuelV to dorobiłem go w EnZet w warszawie - 150zł z przesyłką, wydrukowałem rysunek, naniosłem odręcznie długości jakie mnie interesowały, zeskanowałem, przesłałem na maila i za dwa dni miałem identyczny z oryginałem przewód w ręku. Jakość ekstraklasa.
Z moich badań wynikało, że taki przewód do dostania tylko w ASO lub za granicą (Dojczland) - ceny podawałem w temacie powyżej.
Doktore brzydzi się koromysłami zwłaszcza tymi z kowadłami ;) niemniej pomaga oczywiście i w takich kwestiach choć czuć, że posty pisze wówczas z zaciśniętymi zębami ;)
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Doktore brzydzi się koromysłami zwłaszcza tymi z kowadłami ;) niemniej pomaga oczywiście i w takich kwestiach choć czuć, że posty pisze wówczas z zaciśniętymi zębami ;)
Pomówienia...
Mój pierwszy samiec miał diesla.
Co do tego elastyka, to faktycznie jest on dedykowany do tego modelu i zamienników nie spotkałem.
Wysłany: 2014-06-05, 15:03
kostuch napisał/a:
Pomówienia...
Oj to sorri, soreczka i sorki :) muszę iść do jakiejś kobiety na lekcje czytania emocji bo najwyraźniej źle je interpretuję i niniejszym odszczekuję com napisał piętro wyżej.
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Oj to sorri, soreczka i sorki :) muszę iść do jakiejś kobiety na lekcje czytania emocji bo najwyraźniej źle je interpretuję i niniejszym odszczekuję com napisał piętro wyżej.
Zapomniałem dopisać, że się go z ulgą pozbyłem i wyleczyłem z diesli
Ale traumy nie mam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum