Wysłany: 2014-05-02, 15:57 MAJOWE SPOTKANIE 4X4 - DNI WRONEK 2014
Cytat:
W dniu 3 maja 2014 z okazji obchodów Dni Wronek odbędzie się przejazd pojazdów 4x4. Spotkanie to jest kontynuacją imprezy z roku 2013.
Start w amfiteatrze olszynki przy ul. Jana Pawła, godzina 10:00, trasa będzie miała około 50km, do zebrania 30 pieczątek. Przejazd będzie miał charakter wyczynu, choć turyści z dobrymi oponami również powinni dać radę. Każda załoga na starcie otrzyma naklejkę, roadbook, koszulki, a dla najlepszych załóg przewidujemy nagrody. Po przyjeździe na metę na każdego uczestnika będzie czekał ciepły posiłek i napoje. Dla chętnych przewidziany jest mały odcinek szybkościowy, a na koniec przejazd w kolumnie po ulicach miasta. Każdy z uczestników musi być zaopatrzony w linę lub pas, szekle, mocny zaczep. Chętnych proszę o kontakt mail: remuswronki@wp.pl Liczba miejsc ograniczona.
Koszt udziału w imprezie wynosi 100 zł.
Wszelkie pytania prosimy kierować pod wyżej wskazany adres e-mail.
Pomimo kompletu pieczątek 7 miejsce.
Startowaliśmy jakoś na końcu i wróciliśmy jako ostatnia ekipa (w 5 aut za dużo czekania na siebie-nauczka na przyszłość)
Za to daliśmy się podpuścić na wyścig równoległy.
Przeleciałem ~2m w powietrzu i kręgosłup to bardzo odczuł. Na pocieszenie event wygrany
Ze strat to delikatnie podgiąłem drążek kierowniczy, w białej vitarze 2.0 16v opona zabrała błotnik. Nic więcej nie stwierdzono.
Za to doszły mnie słuchy, że zająłeś jakieś miejsce na pudle w czasówce (nie pamiętam niestety które)
Podrzuć proszę foty. Moje będą prawdopodobnie w przyszłym tygodniu.
Filmik widziałem-zacna muzyczka dobrana
Ja nagrałem trochę on-board'a ale niestety komp nie bardzo chce mi te filmiki ogarnąć, a żeby do neta wrzucić za duże (będzie z 15GB - się HD zachciało )
EDIT:
Mamy Video z tego:
https://www.youtube.com/w...eature=youtu.be
W sumie zdatne do obejrzenia jest może z 1,5 minuty ale nie miałem jak tego pociąć. Mam jeszcze kilka ładnych minut materiału ale o podobnej dynamice to przed okrojeniem materiału nawet nie będę wrzucać nigdzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum