Wysłany: 2011-02-02, 13:35 Teren do jazdy SAMURAJCEM w okolicach Krakowa,
Witam Kolegów:)
Zwracam sie do tych z Krakowa i okolic. Jak znacie to zapodajcie jakies fajne miejscówki.
Ja osobiście to polecam: Tyniec, trase za wałem wzdłóż Wisły, trase wzdłuz autostrady A4 po polach
Pozdrawiam
_________________ Suzuk - 1,3 wtrysk , Old man +2'', MT 215/75/15
Wysłany: 2011-02-03, 12:54
bardzo chętnie w wiekszej ilości lepiej bo zasze jest jak samca wyciągnać jak gdzies utknie:)
Pozdrawiam
kryspinów jest spoko szczególnie na wiosne bo dużo błota
_________________ Suzuk - 1,3 wtrysk , Old man +2'', MT 215/75/15
Chłopaki z krk umówmy się w Antolce - to jest mniej wiecej polowa drogi od was do nas. Tereny są fajne - może mniej błota choć i to się znajdzie ale mase podjazdów zjazdów i takie tam :). W kryspinowie to byłem pare razy ale na zawodach mx jeszcze jak sie w to bawiłem fakt błoto to tam jest nie małe :) zreszta filmik robiłem z jednych zawodów mx to sobie sami popatrzcie jak by tam sukami wpaść.
Spokojnie radex myśle o tym cały czas ale to nie takie proste jak się może wydawać. Przede wszystkim to chce załatwić teren żeby był na legalu. Bankowo będę robił zlot tylko muszę to sensownie zaplanować i ogarnąć żeby nie było jak na Lajciku 2 :) Myśle że w kwietniu będziemy mogli się wszyscy spotkać oficjalnie.
Panowie jesli chcecie zapraszam na podkarpacie jest mozliwosc zoorganizowania podjezdzawki jakiejs, na prywatnym torze http://podporeba4x4.nazwa.pl/offroad/
kamiloo narazie się umawiamy na kraków
Tam pod Dynowem to też możemy się ugadać bo z Przeworska to nie tak daleko mam tylko furę zwiozę na wakacje lipiec pewnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum