Potrzebuje myjki ciśnieniowej do umycia ciągnika i innych maszyn
Z wymagań:
-Fajnie jak by była na 230V
-Dobrze jak by w zestawie przewód do lancy miał z 5m
-Dało się zasilić ją wodą z rzeki, pompa ma jakiś tam filtr ale super czysta woda nie leci
-Tania
-Marka bez różnicy (będzie pracować X raz w sezonie)
Ktoś poratuje?
Od lat używam karcher niby sama zasysa do chyba 2m ale nie testowałem, przed wylotem jest filtr także spoko. Nigdy nie było problemów ma już chyba 8lat. Szukaj takich z pompą aluminiową a nie plastik-alu. Kosztowała chyba z 700 zł te x lat lat temu. Może ktoś poleci coś tańszego. Ostatnio w Casto... Widziałem coś chyba za ok 500 złociszy też z karchera
Pomógł: 12 razy Wiek: 38 Dołączył: 31 Maj 2019 Posty: 267 Skąd: Egiertowo
Wysłany: 2019-06-14, 07:13
Ja mam Karchera K2 - w sumie w ilości szt. 2x (jedna na części) straszny badziew - pompa plastikowa... co jakiś czas rozbieram i kleje... nie polecam. Pomijając, że największym problemem jest konieczność zrobienia sobie dedykowanego torx'a by rozebrać urządzenie.
Kupiłem K5 i jestem zadowolony naprawdę daje radę, choć sąsiad ma Black&Decker BXP i nie wiele ustępuje K5 a jest tańszy i na aluminiowej pompie. W karcher tylko głowica K5 jest aluminiowa, kopułka jest plastikowa - nie wiem jak w B&D bo jeszcze się nie popsuło :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum