Wysłany: 2010-11-21, 16:06 Lusterka od smuraia czy podejdą do sj
Witam
Mam (tzn miałem dopóki nie postanowiło bliżej zapoznać się z drzewem) chromowane małe lusterka, a na allegro są tylko duże od samiego. Wiec pytam czy mocowania są takie same? Ze zdjęć wyglądają podobnie. Czy ktoś może pomierzyć?? Rozstaw między dwoma dolnymi śrubami to ok 37mma od krawędzi bocznych i dolnej mam po 9 mm. Górna śruba od krawędzi górnej do środka otworu ma 9 mm od bocznej 16mm (ten krótszy wymiar).
Czy ktoś przerabiał temat wymiany oryginalnych lusterek na jakieś inne? W oryginałach trochę mało widać, ja lobię cofać na lusterkach a na tych nie idzie. patrzyłem na jakieś uniwersalne, ale one w wszystkie bardziej poziome, niż pionowe i raczej w lesie można by je szybciej zdjąć.
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum