Wysłany: 2014-07-25, 11:22 Kierunki palą sie na stałe/nie migają - gdzi ejest przerywac
Cześć Panowie, gdzie jest ulokowany przerywacz kierunków? Ostatnio odebrałem suzaka od kolegi blacharza i w trakcie powrotu zaczelo lać. Poplynelo mi do kabiny po pedałach etc ale chyba przylało też elektryke bo teraz mam migacze na stałe. Źrodłem wody były zapchane odpływy (mam nadzieje) ale problem z migaczami został. Chcialbym zerknac w przerwyacz ale nie wiem gdzie go szukać... z góry dziękuje za pomoc.
_________________ Warszawa/Bemowo
Santana 92' wtrysk - troche zmotany przy kupnie ale powoli go prostuje i dopieszczam :)
Pomógł: 26 razy Dołączył: 10 Maj 2012 Posty: 515 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: 2014-07-25, 11:38
Przerywacz kierunków jest nad puszką bezpieczników, nad pedałem sprzęgła... sprawdź też czy Ci się masa nie odczepiła z tyłu przy zderzaku
Na tym zdjęciu masz przerywacz lekko "ucięty" aparatem fot.
_________________ SJ500, silnik 1.6 8v, blokada lock right 1530 tył, przód HF RD 208, most przedni wysunięty 2 cm do przodu, reduktor 4.16:1, koła Fedima Sirocco 31/10.5/15, półosie i przeguby przód Trail Gear Rock Assult 33 spline, zawias Mazur HD, kilo rdzy i błota.
Super, dziekuje. Co do zarówek - to się ewidentnie stało podczas jazdy i ma związek z tym podciekiem wody. Musze sie dostac do przerywacza. Dziekuje za instrukcje gdzie to znaleźć. Masę oczywiście sprawdzę rownież. Co do żarówek - tak wszystkie sprawne.
[ Dodano: 2014-07-26, 16:13 ]
Znalazlem przerywacz, oczywiscie zmotane przez kogos ale juz naprawione. Podtopil sie i zasniedzial to go wyczyscilem i dziala ladnie. Przy okazji wiem skad sie lalo - uszczelki mi na glowne wiazki kabli.w scianie grodziowej zdechly. Juz wymienione i podsilikonowane. :)
_________________ Warszawa/Bemowo
Santana 92' wtrysk - troche zmotany przy kupnie ale powoli go prostuje i dopieszczam :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum