Chętni na pewno będą, ponieważ ceny hard topow są wysokie... Jeśli byłbyś w stanie konkurować cena tak żeby być np nie wiele droższy niż uzywki to myślę że się opłaci. W idealnym stanie używany to mi powiedział handlarz ze cały kosztuje 1500 Sam szukałem to tylna część to średnio kolo 800 - 1000 wołają. Jak sobie wyliczales to ile ci wyszło że byś za niego chciał brać?
Pomógł: 26 razy Dołączył: 10 Maj 2012 Posty: 515 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: 2014-01-09, 08:41
takie drzwi, typu bikini (bez ramki okna)
_________________ SJ500, silnik 1.6 8v, blokada lock right 1530 tył, przód HF RD 208, most przedni wysunięty 2 cm do przodu, reduktor 4.16:1, koła Fedima Sirocco 31/10.5/15, półosie i przeguby przód Trail Gear Rock Assult 33 spline, zawias Mazur HD, kilo rdzy i błota.
Kurde ale bym chciał żeby mi ktoś zrobił takiego hardtopa ummm Antoni - zrób takiego a ja będę beta testerem :)
Jedna firma chyba z USA robi takie topy.
Superaśny jak nic - brał bym w ciemno jak by tylko był dostępny u nas.
Wysłany: 2014-01-09, 20:33
Myszon napisał/a:
Kurde ale bym chciał żeby mi ktoś zrobił takiego hardtopa ummm Antoni - zrób takiego a ja będę beta testerem :)
Jedna firma chyba z USA robi takie topy.
Obrazek
Superaśny jak nic - brał bym w ciemno jak by tylko był dostępny u nas.
z szybą będzie problem ale można dać plexi glass a w sumie to nie jest takie trudne ale nim cokolwiek będę robił to muszę zobaczyć czy mi to się opłaca jak będę miał troche wolnego czasu to policzę wszystko. no i wiadomo najpierw będe zbierał jakieś zapisy i ewentualne zaliczki żeby się nie zostać z zamówionym materiałem
_________________ Suzuki Samurai 90"
Ostatnio zmieniony przez Antoni_Samurai 2014-01-09, 20:49, w całości zmieniany 1 raz
Z doświadczenia kumpli z branży rowerowej to wszystko jest na granicy opłacalności. Jeden mi wprost powiedział że zawsze chciał robić części rowerowe i będzie je robił. Nawet jakby miał robić tylko dla siebie :)
EDIT.
Oczywiście nie powiedziałem co robią :P zajmują się produkcją zębatek, bash'ów i napinaczy.
Wysłany: 2014-01-09, 20:50
TarZan napisał/a:
Z doświadczenia kumpli z branży rowerowej to wszystko jest na granicy opłacalności. Jeden mi wprost powiedział że zawsze chciał robić części rowerowe i będzie je robił. Nawet jakby miał robić tylko dla siebie :)
EDIT.
Oczywiście nie powiedziałem co robią :P zajmują się produkcją zębatek, bash'ów i napinaczy.
wiesz ja bym chciał robić żeby coś mieć z tego a nie dla przyjemności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum