Wie ktoś gdzie mogę kupić wzmocnienie to kangura, chodzi o to mi gdzie jest kangur przykręcony do zderzaka na gorze i brat ma od zderzak do ramy takie 2 blach i chciał bym to kupić ale nie wiem gdzie
tylko pamiętaj - flaszkę po robocie i żeby ci zderzaka z kangurem do ramy nie przyspawał
Dobre
pracuje w warsztacie gdzie naprawiam Land Rovery , ostatnio widziałem Discovery z 2 calowym liftem zrobionym na kawałkach rury 50 mm wsadzonych i przyspawanych do mostu pod mocowania misek sprężyn .
Jestem uczulony na takie gówna i pewne jeszcze niejedno mnie zdziwi
Pomógł: 1 raz Wiek: 50 Dołączył: 20 Lis 2009 Posty: 79 Skąd: Gałków Duży
Wysłany: 2010-11-02, 17:48
Oryginalny kangur ma mocowanie z rury ok. calowej i trzech płaskowników 50x6mm-dwóch na górze i jednego na dole.Jeśli chodzi o dorabianie to wystarczy spłaszczyć końce rury w miejscu mocowania do ramy,nawiercić wiertłem 10mm.Więcej zabawy z płaskownikami bo trzeba je wyprofilować-zwłaszcza dolny,gdyż musi ominąć rurę ramy.Następnie pospawać i gitara.Nawet badyle o średnicy 5-7 cm tylko pięknie grają a kangur nawet drgnie;).U mnie kiedyś mocowanie kangura było zespawane do kupy ze zderzakiem-błąd bo w razie jakiejkolwiek awarii bez flexa nic się nie zrobi:/.
_________________ Suzuki SJ 413 wysoki-+15 cm(SPOA i wieszaki),szeroki-+30 cm(przespawane felgi)lift+winda 8000lbs
"Gdzie diabeł nie może tam Samuraja pośle"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum