Wysłany: 2014-03-19, 23:03 Wniosek racjonalizatorski
ostatnio zauważyłem że forum nie dopuszcza do pisania kolejno następujących po sobie postów. Kiedy piszemy post pod postem, aktualizowany jest ten pierwszy. Tak więc nie ma możliwości podbijania tematów w drzewku, i nawet pomimo dodawania nowych treści jeśli nikt ich nie skomentuje post zapada sięw czeluść. i przez to często ciekawe rzeczy pokazywane w tematach o naszych samuraiach pozostają bez echa.
_________________ Suzuki Samurai 1.3i '94 - seria
Radość zaczyna się tam gdzie kończy się rozsądek.
Będąc w terenie postępuj zawsze tak, byś z czystym sumieniem mógł wrócić kiedyś w to samo miejsce. Ty, albo ktokolwiek inny...
Wysłany: 2014-03-19, 23:16
dotychczas racjonalizowaliśmy to w ten sposób, że na skwerze ktoś wrzucał link do swojego tematu i prosił o "upnięcie" - mam wrażenie, że to całkiem skutecznie absorbowało uwagę wielu userów przy okazji ;)
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Pomógł: 8 razy Wiek: 27 Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 1497 Skąd: Kwilcz/Poznań
Wysłany: 2014-03-20, 14:59
Ja zawsze robię tak, że dopisuje do posta, po czym kopiuje go całego (Razem z tym pogrubionym "[ Dodano: 2014-03-19, 23:13 ]"), kasuję i daje nowy post. ;)
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Sty 2014 Posty: 274 Skąd: Wrocław/Zielona Góra
Wysłany: 2014-03-20, 23:18
sokratesb napisał/a:
Ja zawsze robię tak, że dopisuje do posta, po czym kopiuje go całego (Razem z tym pogrubionym "[ Dodano: 2014-03-19, 23:13 ]"), kasuję i daje nowy post. ;)
Pomysł co prawda skuteczny, ale podpiszę się pod opinią kuriana. Tak po prostu szybciej i wygodniej.
_________________ Nie ma za dużych kół, są tylko za słabe silniki, za szybkie przełożenia i za mało podcięte nadkola ;)
_________________ Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Wysłany: 2014-06-04, 22:47
dołączam się do wniosku poprzedników
po dopisaniu treści do postu powinna zaktualizować się data postu bo inaczej ciężko zauważyć który temat jest aktualizowany, a moim zdaniem proszenie o "upnięcie" jest czasami niepotrzebnym zaśmiecaniem tematu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum