Witam, jestem nowy na forum samurai to moja pierwsza terenówka więc proszę o wyrozumiałość. Auto ma służyć do jazdy 50%asfalt, 50% teren, na pace ok 70 do 100 kg. złomu (narzędzia i inne potrzebne rzeczy ,samochód oprócz hobby ma być w firmie 2 autem serwisowym mogącym wjechać w różne bardzo niedostępne miejsca dla normalnego dostawczaka).
Decyzja jest taka że mam zamiar podnieść zawieszenie będę skłaniał się ku nowym podzespołom (potrzebna FV) i szukam części które mogli byście polecić mając już doświadczenie.
Na początek zależy mi na podniesieniu zawieszenia i wstawieniu dystansów między ramą a nadwoziem znalazłem sklep z częściami do suzi pewnie wszyscy go już od dawna znają ale... nie o tym chciałem zasięgnąć opinii w temacie poniższych linków i rozwiązań w nich zawartych:
co sądzicie o jakości wykonaniu itp itd każdy komentarz jest ważny i każda podpowiedź również może w innym miejscu taniej a może spoko nie wiem dopiero wchodzę w temat.
proszę moderatora o usunięce tematu bo powieliło i wskoczył 2 razy ten sam. Dzięki
_________________ Serwis maszyn budowlanych , badania i konserwacja UDT wózków jezdniowych i podestów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum