Wysłany: 2011-04-12, 22:53 Resory od malucha?? da rade?
witam
da rade założyć kompletne resory od malucha na przód do sama?
znajomy mi opowiada ze ma takie założone i pasują.
mówi że samek stoi wyżej niż na oryginalnych ale jest troche twardy.
myslicie ze to mozliwe?
czy leje mi wode.
Do przodu niezbyt ponieważ sa dłuższe, u mnie wieszak skrecał się tak że lezał pionowo a mocowanie pod ramą opierało się na resorze.
Ja założyłem do tyłu bardzo fajnie się jeździlo bo są miękkie, lecz na mój gust za miekkie nie dźwigną ci auta bo zaraz się prostują.
Powiem tak jeśli zamierzasz jeżdzić na standardowym ogumieniu to może warto bo polepszasz sobie komfort ale nie założysz wiekszych opon bo je potniesz rantem nadkola
chociaż teraz będe testował inny patent z tym resorem przy oponie 235 ale to dopiero się tworzy:) .....
ja mam gumy insa sahara 235. wiec reczej standardowe ogumienie nie wchodzi tu w gre:P w pietek spróbuje coś zmotać. moze spróbuje skuć główne lagi od sama i dorzuce główne do malucha ze ściętymi główkami zobacze co z tego wyjdzie. jak uda sie cos zmotac i bedzie ok to wystwie foty co i jak zrobiłem i jaki wyszedł efekt. pozdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum