Niestety nie mam pomiarów ale tak poglądowo możesz zobaczyć porównanie Trail Tough do seryjnych.
Sam przegub nie był dużo większy od seryjnego ale wchodził raczej ciężko.
porównanie samo nie raz widziałem natomiast suchych danych właśnie nigdzie nie ma.
Nikt nie mierzył ile ma np. TT czy ST średnicy zewnętrznej i tu jest właśnie ból.
Ale tak dla odstresowania udało się zrobić układ sterowania blokadą
orientuje się ktoś czy przeguby na 26 frezów to produkt "seryjny" czy całkowicie customowy klepany tylko przez producentów półosi z 26 frezami na obu koncach?
_________________ Suzuki Samurai 1.3i '94 - seria
Radość zaczyna się tam gdzie kończy się rozsądek.
Będąc w terenie postępuj zawsze tak, byś z czystym sumieniem mógł wrócić kiedyś w to samo miejsce. Ty, albo ktokolwiek inny...
orientuje się ktoś czy przeguby na 26 frezów to produkt "seryjny" czy całkowicie customowy klepany tylko przez producentów półosi z 26 frezami na obu koncach?
Na pytanie nie potrafię odpowiedzieć, ale tam nie ma 26 na obu końcach. Jest 26 od strony dyfra i 25 (albo 33) od przegubu.
Na pytanie nie potrafię odpowiedzieć, ale tam nie ma 26 na obu końcach. Jest 26 od strony dyfra i 25 (albo 33) od przegubu.
nigdy tego nie widziałem, ale tu piszą o 26 na obu końcach
_________________ Suzuki Samurai 1.3i '94 - seria
Radość zaczyna się tam gdzie kończy się rozsądek.
Będąc w terenie postępuj zawsze tak, byś z czystym sumieniem mógł wrócić kiedyś w to samo miejsce. Ty, albo ktokolwiek inny...
Pomógł: 22 razy Dołączył: 28 Lis 2013 Posty: 520 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-04-13, 17:02
Znow moge się mylić, ale 26 frezów jest od strony dyfra i sprzęgiełka. Przeguby wzmacniane maja 33 na półosi od strony przegubu i w samym przegubie, zwykłe 22. Przecież cały zestaw półoś i przgub musi wejsc w starndardowe miejsca (dyfereencjał i sprzęgiełko/zabierak), więc czy zwykły, czy wzmocniony musi zaczynać i kończyć się tak samo.
Leży mi zapasowy przegub z low range i zdecydowanie ma wewnątrz 25 frezów - nie da się na odwrót wsadzić półosi.
Kiedyś miałem z TrailTough i było identycznie.
Może mieli różne serie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum