Witam.
Dziękuje za pomoc w temacie sprzęgiełek:)
Mam kolejne pytanie. W samuraju który kupiłem resory (praktycznie wszystkie) są niemal idealnie proste. Mimo w miare fajnych oponek siedzi nisko, a prawy tył jest klapnięty. Resor tam ma jakieś zagięcie i jest trochę inny niż po lewej stronie.
I tu może pytanie. Jakim sposobem (czyt. stosunkowo tanim) to poprawić? Czy można od czegoś założyć resory? Ewentualnie jakie kupić nowe? I czy ta wymiana to same resory czy coś jeszcze?
Z góry dziękuje
Z budżetowych rozwiązań wchodzi w grę jeszcze walcowanie i regeneracja tego co posiadasz, ale to ponoć średniotrwałe i średnioefektywne rozwiązanie w dłuższej perspektywie.
Możesz również od razu szarpnąć się na przeróbkę zawieszenia na sprężynę.
Jaki budżet zakładasz na ten cel?
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Trochę mnie wciągneło to hobby więc jestem otwarty na propozycję. Tylko mój samuraj kupiony za 3,5t jest trochę dziurawy i boję się że więcej włoże niż jest wart
ooo jak ja bym się zastanowił ile włozyłem to bym skończył w zakładzie. Żona się czasem smieje że samurai w paczkach przyszedł- ale do śmiechu raczej jest jej mało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum