specjalni za wiele tam niema
silnik baleno 1.6
chłodnica na tyle auta
tarczowy ręczny na wale
tył zblokowany 100%
felgi ET- coś koło 40
opony 265/75/15
płyta pod winde
tarcze na tyle
szyba czołowa 4/4/4
dwa robocze LED-y
alternator na górze
wspomaganie kierownicy
progi z profila 100/100
Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Mar 2014 Posty: 652 Skąd: wyszków
Wysłany: 2015-07-23, 14:00
A tak serio to przy takich cenach jak ludzie wystawiaja dziurawe samochody na resorach ze zwyklym silnikiem to powinienes za 20k go wystawic. Samochod robi robote pierwsza klasa, nie raz mnie wyciagal, ja jego i w tym samochodzie nie ma sie do czego przyczepic.
Jesli ktos by go od Ciebie kupil i uzytkowal go mniej ekstremalnie niz ty to by sie nie dotykal do niczego przez min dwa lata.
Ja na twoim miejscu to tak jak samochod stoi to taniej jak za 14k bym nie sprzedal.
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Mar 2014 Posty: 652 Skąd: wyszków
Wysłany: 2015-07-24, 03:05
Mysle ze jesli ktos sie troche zna, i wie ile kosztuje blacharka +swap+ spring i reszta rzeczy ktore w nim zrobiliscie to spokojnie zaplaci te pieniadze. Ja bym taniej niz tyle co napisalem nie sprzedal.
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum