tu masz dostepne kolory samiego
auto masz metalic a raptora barwią wg palety RAL (mając wzornik kolorów może dopasujesz coś zbliżonego) idealnie
_________________ Suzuki Samurai 1.3i '94 - seria
Radość zaczyna się tam gdzie kończy się rozsądek.
Będąc w terenie postępuj zawsze tak, byś z czystym sumieniem mógł wrócić kiedyś w to samo miejsce. Ty, albo ktokolwiek inny...
Zadowolony to jestem bo nie chciałem szpachlować i części spawów szlifować do idealnej gładzi więc trochę wszystko widać nierówności i miejsca spawów ale dopiero jak się dokładniej przyjrzysz, efekt baranka ładnie to ukrywa i część elementów malowałem rozcieńczonym raptorem zwykłym pistoletem lakierniczym to było w miejscach styku uszczelki, pod klamkami i zamkami.
podam link do zdjęcia bo te tutaj są strasznie małe i nie widać dobrze efektu http://i.imgur.com/tGsKkZS.jpg idealnie może nie jest ale nie chciało mi się malować jeszcze raz bo potrzeba by mi było ok. 1,5 l raptora a już mi się praktycznie skończył
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum