nie wiem czy to można nazwać hobby ale jest to coś co przynosi mi radość zwłaszcza jak się buduje coś dla dzieciaków
i tak tutaj dam kilka zdjęć z pracy jaką wykonałem podczas urlopu letniego gdyby ktoś był zainteresowany szczegółami lub chciał więcej zdjęć proszę pisać dodam tylko że wykonanie łatwe wystarczy trochę się przyłożyć i przede wszystkim przemyśleć zanim się zacznie :)
niestety tutaj nie jestem w stanie całkowicie określić ponieważ koszt akcesoriów tj ślizg, kamyki na ściankę uchwyty itp to koszt ok 1000 PLN śruby wkręty farby blacha na dach itp ok 700-900 zł z czego najdrożej wyszła farba a malowałem 3 warstwy.
Natomiast drzewo na całą konstrukcję i dach miałem swoje co prawda innych rozmiarów ale zrobiłem równą kantówkę na konstrukcję. ściany z boazerii koszt ok 300 zł
Pracę ciężko policzyć bo niby cały tydzień to robiłem ale co chwile dzieciaki mnie odciągały od pracy więc jak by tak robić od rana do wieczora to myślę że w trzy dni by ogarnął.
Jednak jak widzę na portalach aukcyjnych ceny takich placów zabaw po 10000 i więcej z czego materiał jest sporo cieńszy to ładną oni koszą kasiorę na tych domkach chyba się nastawię na produkcję :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum