fachowcy przespawają bez problemu i są proste nie biją ja jakieś 8 lat temu obracałem i przespawałem felgi w passacie który śmigał i 200 km/h i nigdy nie było problemu z felgami
Wysłany: 2013-07-23, 20:45
Sprobuj w bielsku u chlopakow z http://www.samurai-serwis.pl/, na pewno nie raz nie dwa spawali trojkaty do swoich zmot. Nie sugeruj sie cenami na stronie ani nie pytaj o cene przez telefon, pojedz i porozmawiaj. Na miejscu sie okazuje ze wszystko robia 30-40% taniej niz maja wycenione w internecie, sa calkiem sympatyczni i chetnie pokaza / wyjasnia duzo rzeczy zwiaznych z samochodem
Pomógł: 83 razy Dołączył: 03 Maj 2011 Posty: 2035 Skąd: Węgrów
Wysłany: 2013-07-25, 09:32
Ja mam przespawane i nie ma żadnego problemu, w prawdzie lepiej przykręcić odwrotnie, bo zysk w porównaniu do nakładów jest niewielki (rzędu 20mm odwrócona vs przespawana), ale też nie widzę powodu, dla którego przespawane trójkąty miałyby być gorsze od np. przespawanych kółek.
Adam1 kazdy bystrzejszy slusarz ci to ogarnie . Wystarczy stoczyc spawy ,wybic srodek , usynac wszelkie pozostałosci spawów , ustawic na jakims równym blacie ,wypoziomowac sobie srodek przykrecic dobrze sciskami do blatu i przyspawac i dac do wywazenia .Ot cała filozofia z przespawaniem trójkatów ;)
dokładnie lepiej odlozyc pare pln albo poczekac na jakas okazje i kupić juz cos dobrego a nie jakis dubel tzn bubel ;) i wywalic wiecej kasy niz przy zakupie nowych chinek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum