Witam kupiłem niedawno Samuraja puki co jest w opłakanym stanie ale mam na niego plan chciałbym go przystosować trochę do terenu mam zamiar zmienić całe kompletne zawieszenie ponieważ to co jest to widać ze już jest zmęczone praktycznie nie istnieje co sądzicie o tym znalazłem taki zestaw na allegro:
myślałem jeszcze żeby przerobić na sprężyny ale nikt w mojej okolicy tego chyba nie robi przynajmniej nie znalazłem a sam boje się trochę takiego wyzwania a gotowych zestawów nikt nie sprzedaje. bardzo proszę o wasze opinie mam nadzieje ze mi pomożecie i wspólnie coś wybierzemy. zalezy mi żeby samuraj poszedł w górę :)
Wysłany: 2016-01-19, 13:25 Re: resory czy sprężyny
Dominik576 napisał/a:
Witam kupiłem niedawno Samuraja puki co jest w opłakanym stanie ale mam na niego plan chciałbym go przystosować trochę do terenu mam zamiar zmienić całe kompletne zawieszenie ponieważ to co jest to widać ze już jest zmęczone praktycznie nie istnieje co sądzicie o tym znalazłem taki zestaw na allegro:
Ten zestaw sobie odpuść, jak poczytasz inne tematy jak sugerował Rumun to się dowiesz dlaczego.
Dominik576 napisał/a:
myślałem jeszcze żeby przerobić na sprężyny ale nikt w mojej okolicy tego chyba nie robi przynajmniej nie znalazłem a sam boje się trochę takiego wyzwania a gotowych zestawów nikt nie sprzedaje. bardzo proszę o wasze opinie mam nadzieje ze mi pomożecie i wspólnie coś wybierzemy. zalezy mi żeby samuraj poszedł w górę :)
Pomógł: 19 razy Wiek: 39 Dołączył: 03 Gru 2010 Posty: 1476 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2016-01-19, 22:07
X shock to kupa przez duże K. A kolega Krzyku przerabia na sprężyny ale ma długą kolejkę więc swoje odczekasz jak by co
Jeżeli planujesz w dłuższym czasie używać samca nie tylko do jazdy w terenie to bym uważał na przeróbki springowe bo nie wiadomo w którą stronę pójdzie biznes przeglądowy w Polsce i czy będzie dalej możliwe "przechodzenie" przez przegląd tak przerobionym zawieszeniem.
Co do resorów to polecam resory od Mazura, a sklep sie nazywa partner4x4. Kontakt jest na stronie.
yenko z gęby mi to wyjąłeś Ci goście mi dom spalą za reklamę jaką im robię .
Kup sobie zestaw u mazura. Z tego co wiem to zależy od okręgowej stacji u mnie by raczej przeszło -kolega Kiszka na zlocie mi mówił ze u niego nie przeszło ze sprężynami. Ja raczej bym to olał bo z przeglądami lepiej nie będzie w tym popier.... kraju A jak się wykruszą tacy goście co na lewo robią to będziesz w czarnej dupie.
Ja byłem na przeglądzie 4 dni temu oczywiscie na legalnym. Jak to gość stwierdził że mam "stan lepszy niż nie jeden 10cio latek"... ludzie jadą póki coś nie odpadnie" Ale mówił mi tez że np o katalizator mogą kiedyś sie czepiać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum