Wysłany: 2016-02-07, 23:18 Super miejscówka
Koleżanki i Koledzy,
kilka razy wspominałem i polecałem pewien ośrodek, który od zawsze kojarzy mi się z relaksem, spokojem, totalnym luzem i resetem jakiego czasem potrzebuję (być może między innymi dlatego wciąż mogę powiedzieć, że nigdy w życiu nie byłem pijany :D), do tego zlokalizowany w pięknych okolicznościach przyrody, nieco na uboczu, ale z idealnym i bezproblemowym dojazdem. Dziś znów rozmawiałem z "Komendantką" tego przybytku i tak niezobowiązująco pojawił mi się w głowie pomysł zaproszenia Samuraiów i podzielenia się z Wami miodkiem z mojego słoika ;)
Ośrodek z powołania to szkoła jeździecka, organizują obozy letnie i zimowe głównie dla dzieciaków, ale zdarzają się też turnusy dla dorosłych. Prócz własnego gospodarstwa, mają ok 2ha terenu na którym mogą "coś zorganizować". Z offroadem jak dotąd związku nie mieli, ale są bardzo otwarci. Dysponują pełną bazą turystyczno-noclegową i są przyjaźni zwierzętom, studentom, abstynentom, motocyklistom, paralotniarzom a nawet księgowym!! ;)
Gorąco polecam, jeśli będziecie szukali jakiegoś miejsca na weekendowy czy urlopowy wypoczynek to weźcie go pod uwagę.
Ośrodek prowadzi Pani Kasia, zachęcam do kontaktu telefonicznego bo to będzie już pierwsze miłe doświadczenie związane z Ośrodkiem 507 955 526 :)
W razie zainteresowania jakimś grupowym wypadem mogę podjąć się negocjacji warunków. Służę również własnymi doświadczeniami i obserwacjami, gdybyście z jakiś niezrozumiałych powodów nie chcieli zadzwonić bezpośrednio do Pani Kasi :)
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum