Witam wszystkich. Jestem tutaj nowy. Zamierzam w najbliższym czasie kupić suzuki samurai-a lecz niestety jeśli chodzi o 4x4 to jestem laikiem :/ dlatego szukam tutaj pomocy :) no więc tak: szukam samurai-a w cenie 10tys zł, będzie mi służył zarówno do jazdy w mieście (chociaż raczej rzadko) jak i do jazdy w terenie. Uparlem się na ten samochód ponieważ bardzo mi się podoba i trochę nim jeździłem i to zrobiło na mnie ogromne wrażenie :) Pozatym nie ma w nim skomplikowanej elektroniki więc jeśli coś się zepsuje to myślę że sobie z tym jakoś poradzę :) chciałbym aby autko miało instalacje gazową. Mój problem polega na tym że gdybym miał jechać kupić to auto to nie mam pojęcia na co patrzeć i o co pytać dlatego szukam pomocy tutaj :) czekam na jakieś porady :) pozdrawiam. Przemek
Pochodzę z Kielc ale jakiś czas temu przeprowadziłem się do Wrocławia. Dzięki za odpowiedź :) ogólnie upatrzyłem sobie dwa modele:
http://otomoto.pl/oferta/...d-ID6yhLpX.html
Drugi niestety albo został sprzedany albo minął czas ogłoszenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum