Siema wymieniał ktoś z was w fonie ekran ??? Mój pękł na pół i nie działa górna połowa. Dziś pytałem w salonie koszt ok 400-500 zł a najtaniej w sklepie GSM 350zł... szukam na allegro i najdroższy ekran do mojej Xperii Z to 210 zł...
Da się to samemu wymienić ???
nie zauważyłem twojego tematu więc powtórzę co napisałem na skwerze "junior poszukaj na allegro szkła znajomemu też powiedzieli w Orange 400 PLN za naprawę a kupił na ww portalu za ~40 PLN sam naprawiał tzn wycinał szkło i wstawiał nowe na kleju zajęło mu to może 30 min i efekt jak nowy nie do uwierzenia jak nas kroją"
_________________ Suzuki Samurai 1.3i '94 - seria
Radość zaczyna się tam gdzie kończy się rozsądek.
Będąc w terenie postępuj zawsze tak, byś z czystym sumieniem mógł wrócić kiedyś w to samo miejsce. Ty, albo ktokolwiek inny...
dziś dotarł wyświetlacz z Ali, doskonale zabezpieczony do transportu przez cały świat a w środku pudełka wyświetlacz identyczny jak ten który wymontowałem z telefonu. 5 minut zabawy (nokia lumia800) i podziwiam idealny wyświetlacz o idealnych barwach. Koszt całkowity zabawy 62,50,-. Dostawa w 20dni.
_________________ Suzuki Samurai 1.3i '94 - seria
Radość zaczyna się tam gdzie kończy się rozsądek.
Będąc w terenie postępuj zawsze tak, byś z czystym sumieniem mógł wrócić kiedyś w to samo miejsce. Ty, albo ktokolwiek inny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum