Wysłany: 2016-04-14, 10:47 Wygięcie resora przy wykrzyżu ?
Mam pytanko, że resor jest nieoryginalny to wiem, bo takie już auto kupiłem, nie ma tego zbieracza chrusu. Ale czy to normalne by tak się wyginał przy wykrzyżu?
Czy jazda bez tego zbieracza może coś złego powodować?
Ano może tak być bo wieszszaki dłuższe założyłem. A te resory to powinny być bardziej wesołe?
Pytam bo mam jeszcze jeden komplet ale tam to pióro głowne dorabiane było i one chyb 8,5mm grubości ma . Zastanawiałem się czy to będzie pracować , ale chyba puki nie wsadze to się nie dowiem ;)
Brak chrustobiorcy to np mazur go w hd nie stosuje. U mnie do prostego się wytnie potem odboj trzyma. Ale ja to tak dobralem. A u ciebie ktos może zapomniał
Starscream , tak myślę że pójde w tą stronę, że założę dłuższe odboje by nie połamać tych resorów , i pomyśle coś z amorkami, bo chyba one mi trzymaja resor.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum