Wysłany: 2016-04-20, 22:35 Suzuki Samurai inna wersja
Poznałem człowieka, który ma do sprzedania trochę inną wersję samuraia:
Poliftowy Samek 1.3 z 1996r. z podobno fabrycznymi sprężynami (ale w tym roku??). Sprowadzony z Austrii
Podszybie pod wycieraczkami nie ma charakterystycznego podłużnego przetłoczenia, tylko dość duży promień między maską a płaszczyzną szyby.
Maska ma pionowe otwory wentylacyjne - te po bokach
Jest obudowa hamulca ręcznego
Inaczej wykończona listwa między atrapą a zderzakiem przednim
Inna kierownica
Kangur zrobiony z rury większej średnicy. Węższy niż typowy (nie ochrania lamp)
... to różnice, które na szybko i po ciemku udało się nam zauważyć
Autko wygląda bardziej "cywilizowanie", jest bardzo zadbane.
Wysłany: 2016-04-20, 23:34
A to czasem nie jest "zwykły" coily? Jeśli tak to zawias na sprężynie jest fabryczny. Zobacz sobie auto Majchera. Nie chce mi się dokładnie porównywać, ale na pierwszy rzut oka ten biały to coily po prostu.
Pomógł: 22 razy Dołączył: 28 Lis 2013 Posty: 520 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-04-21, 08:22
SamNaSamZSam napisał/a:
A to czasem nie jest "zwykły" coily? Jeśli tak to zawias na sprężynie jest fabryczny. Zobacz sobie auto Majchera. Nie chce mi się dokładnie porównywać, ale na pierwszy rzut oka ten biały to coily po prostu.
Hmm, myślałem, że samki ze sprężynami wyszły tuż przed jimny.
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi:) A jeśli ktoś chce coily'ego to piszcie. U obecnego właściciela chyba nigdy nie widział błota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum