Wysłany: 2016-05-23, 13:10 Gniazdo zapalniczki - które kable ?
Hej.
Potrzebuję info które kolory kabli idą (powinny iść) do gniazda zapalniczki ?
Nie mam gniazda, radia, kilka kabli luzem a wolał bym gniazdo podłączyć tam gdzie trzeba aby nie było problemów z bezpiecznikami, chodzi głównie o lądowanie tel.
_________________ Samurai 1.3 (1992r), Lovells +2 cale, XTR 12000 speed, simex 235/70 i coś tam jeszcze.
Wysłany: 2016-05-23, 13:36
1. można spróbować skorzystać ze schematu
2. można przepikać mierniczkiem, na puszce bezpieczników masz zdaje się oznaczony bezpiecznik zapalniczki to jeden koniec, a drugi to któryś z luźnych kabli (z tą uwagą, że u mnie zapalniczka załącza się "po stacyjce") :)
3. lub można czekać na odpowiedź ;)
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
1. można spróbować skorzystać ze schematu
2. można przepikać mierniczkiem, na puszce bezpieczników masz zdaje się oznaczony bezpiecznik zapalniczki to jeden koniec, a drugi to któryś z luźnych kabli (z tą uwagą, że u mnie zapalniczka załącza się "po stacyjce") :)
3. lub można czekać na odpowiedź ;)
Problem był z brakiem miernika, ale faktycznie - zapaliczka i radio sa na jednym bezpieczniku (żółta 20tka) i tym sposobem udało się znaleźć kabelki, dziekuje za odzew i pomoc.
_________________ Samurai 1.3 (1992r), Lovells +2 cale, XTR 12000 speed, simex 235/70 i coś tam jeszcze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum