Auto zaparkowane około 30m od domu na terenie prywatnym ale nie ogrodzonym. Wybita szyba, zerwana stacyjka i przewody przygotowane do odpalenia. Auto stało około 2 miesięcy bez ruchu, więc szczęśliwie rozrusznik nie wydolił...
Sprawa zgłoszona i procedowana, ale niesmak pozostaje....
Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Mar 2014 Posty: 652 Skąd: wyszków
Wysłany: 2016-07-25, 12:41
A pewnie wystarcsylo otworzyc maske i puknac kilka razy i samuraia by nie bylo. Na szczescie dobrze sie skonczylo, zostal zlapany na goracym uczynku czy uciekl?
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
A to cywilny samurai był czy "zrobiony"?
W sumie wolny reduktor, koła i lepsze wyciągarki i reszta gratów więcej potrafią kosztować niż niejedno auto, a po wymontowaniu stają się anonimowe.
Też jestem z tych okolic...
Ja jak wcześniej miałem plandekę to kupiłem na allegro taki alarmik z czujnikiem ruchu za jakieś 200zł skrycie schowany chronił żeby żadna menda nie wkładała łap po graty , wył ja diabli . Nigdy nie miał okazji odstraszyć żadnego gnoja , ale ja byłem spokojniejszy oddalając się od pojazdu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum