Wysłany: 2016-10-23, 12:08 Schemat do komputera 50J2 G.Vitara 1.6
Witam potrzebny jest mi opis wyjść do kompa o nr. 33920-50J2 050J2 EY, Komputer jak i cała wiązka silnika jest z grand vitary1 anglik chyba 2003r. w ECM są cztery gniazda a wiązka od silnika zakończona jest dwoma wtyczkami, jedno gniazdo jest co ustaliłem dla skrzyni automatycznej. Więc brakuje mi schematu dla jednej wtyczki tej od strony wiązki kabinowej, samą kość mam wraz z kawałkiem wiązki ale nie jest to wystarczający fragment żeby ocenić gdzie dany kabel był podpięty. A jak się okazało manual jaki posiadam jest nie do tego kompa chociaż jest do G.Vitary 98-05 SQ416/420. Przypuszczam że nie jest ponieważ przykładowo: w miejscu pinu E61-9 opisanym jako ,,main realy" na wtyczce jest puste pole(brak kabla). A wtyczka ta również jest z jednego i tego samego samochodu.
Prosił bym o jakiś schemat albo opis na jakie piny mam co podpinać głównie chodzi o tą część gniazda E61 albo w niektórych serwisówkach oznaczona jako A jest to skrajne 35-cio pinowe gniazdo. Istotne bo z niego Komp ma zasilanie jak i przekaźnik główny i pompy paliwa. Z góry dzięki za zainteresowanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum