Wysłany: 2016-11-08, 08:14 Weszło mniej oliwy do mostów niż zaleca serwisówka
Mam pytanie, zgodnie z serwisówką powinno wejść 2,0 przód oraz 1,5 tył. Mi weszło do przodu 1,7 a do tyłu 1,3 około. Zawias jest seria, zero liftu, 2003 rocznik, 1.9d F8Q. Czym to może być spowodowane? Nie chciałbym żeby było za mało
_________________ Suzuki Samurai 1.3i '94 - seria
Radość zaczyna się tam gdzie kończy się rozsądek.
Będąc w terenie postępuj zawsze tak, byś z czystym sumieniem mógł wrócić kiedyś w to samo miejsce. Ty, albo ktokolwiek inny...
Wysłany: 2016-11-08, 09:37
A ile wyszlo? I co wyszlo? Samochod na plaskim stal?
[ Dodano: 2016-11-08, 10:01 ]
druga sprawa czy aby na 100% patrzyłeś na podziałkę "litrową". Na Motulowych kartonikach jest jeszcze podziałka "kwartowa", kwarta angielska to 1,136l co na siłę dawałoby prawie 2l i 1,5l :)
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Cos "zawsze" zostaje-korek nie jest idealnie na dole, ponadto wystaje rant wewnatrz glowki.
Nie przejmowal bym sie tym, inna sytuacja jak auta po lifcie maja zmieniony kat pochylenia glowki-ale Ciebie to nie dotyczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum