Jak wiadomo rozrusznik a w szczególności automat nie są za bardzo przystosowane do topienia i one najbadziej cierpi. Mam takie przemyślenie że problem jest w tym że jest za szczelny, i jak bym zrobić w nim dziurki od dołu żeby to co na płynie wypłynęło, czy ktoś z was próbował ?
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Tam już jest fabrycznie dziurka odpływowa. Problem jest w zacieraniu się od syfu.
Cały czas mam w planach przeróbkę rozrusznika na linkę jak w maluchu, ale na złość automat cały czas działa
Tam już jest fabrycznie dziurka odpływowa. Problem jest w zacieraniu się od syfu.
Cały czas mam w planach przeróbkę rozrusznika na linkę jak w maluchu, ale na złość automat cały czas działa
Służę stykami Do 1500A w piku.
_________________ Bo ja wolno myślę.
Rozum zostawiłem na warsztacie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum