Wysłany: 2017-03-27, 12:00 Dorabiam repliki elementów z laminatu
Witam wszystkich.
Hobbystycznie zajmuję się dorabianiem i naprawą elementów samochodowych z laminatu głównie pod KJSy.
Najczęściej są to elementy z laminatu poliestrowo-szklanego ale ogarniam też włókno węglowe i temu podobne ;)
Gdyby ktoś był zainteresowany tematem - proszę pytać - postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania przeta@interia.pl lub 660 257 159 . Lubię wyzwania:)
pierwsze wyzwanie rzucam ja.
Znajdź bardziej odpowiedni dział dla swojego ogłoszenia.
_________________ Suzuki Samurai 1.3i '94 - seria
Radość zaczyna się tam gdzie kończy się rozsądek.
Będąc w terenie postępuj zawsze tak, byś z czystym sumieniem mógł wrócić kiedyś w to samo miejsce. Ty, albo ktokolwiek inny...
Hmm wydawało mi się, że dział w którym znajdują sie tematy typu "pękający laminat" czy poszerzanych nadkoli jest pod tym względem odpowiedni.
Wybacz Panie, świeżak jestem. Gdzie w takim razie powinien być?
_________________ Suzuki Samurai 1.3i '94 - seria
Radość zaczyna się tam gdzie kończy się rozsądek.
Będąc w terenie postępuj zawsze tak, byś z czystym sumieniem mógł wrócić kiedyś w to samo miejsce. Ty, albo ktokolwiek inny...
[ Dodano: 2017-03-27, 16:36 ]
zgodnie z nasz swiecka tradycja zanim zaoferujesz komus w odpowiednim dziale, odpowiedni jakosciowo produkt za odpowiednia cene fajnie zaliczyc przywitalnie:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum