Zwracam się do Was z nietypową prośbą. Otóż potrzebuję zdjęcie na którym byłoby widać położenie tabliczki znamionowej - tej, która mieści się przy nogach pasażera. Potrzebne jest mi tylko jej umiejscowienie, wobec czego numery i jej zawartość możecie zamazać. Realizuję projekt "Samurai na oryginał" stąd jest to dla mnie ważne. Prośba jest pilna, bo potrzebuję to przed jutrzejszym popołudniem. Z góry dzięki.
Pozdrawiam
janiu
P.S. Umiejscowienie jest chyba standardowe niezależnie od rocznika, ale gwoli ścisłości mój jest z 1998.
Panowie, ja mam prosbe z troche innej beczki. Podczas remontu zagubila mi sie tabliczka znamionowa samuraia, znalazlem firme ktora takie rzeczy dorabia. Potrzebuja tylko zdjecie z dowodu i wzór( w tym wymiary). o ile z tym pierwszym nie ma problemu, o tyle jesli chodzi o wzor i rozmiay mialbym prosbe, czy ktos mógłby poslac mia jakies zdjecie i wymiary tej tabliczki? Bede bardzo wdzieczny
98x55mm blaszka aluminiowa, nitowana na słupku B przy nogach pasażera
_________________ Suzuki Samurai 1.3i '94 - seria
Radość zaczyna się tam gdzie kończy się rozsądek.
Będąc w terenie postępuj zawsze tak, byś z czystym sumieniem mógł wrócić kiedyś w to samo miejsce. Ty, albo ktokolwiek inny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum