Wysłany: 2012-05-29, 11:34
kolego ja się opiekuję takim samcem pickupowym. Tyle że u mnie paka wygląda inaczej, pełna seria - nie ma burt otwieranych na boki tylko tył na bok jak w innych samcach. Może to kwestia rocznika - 2000r. silnik 1,9 d od PSA. Co potrzeba?
Wysłany: 2012-05-29, 16:42
moim zdaniem jak chcesz mieć rozsądną skrzynię ładunkową to tylko na bazie "longa". Przy zwykłym cabrio na skrzynie wsadzisz dwie skrzynki browaru co najwyżej*
*proszę wziąć pod uwagę subiektywizm wypowiedzi wynikający z posiadania samuraia na bazie longa czyli popularnie mówiąc - każda sroczka...
moim zdaniem jak chcesz mieć rozsądną skrzynię ładunkową to tylko na bazie "longa". Przy zwykłym cabrio na skrzynie wsadzisz dwie skrzynki browaru co najwyżej*
*proszę wziąć pod uwagę subiektywizm wypowiedzi wynikający z posiadania samuraia na bazie longa czyli popularnie mówiąc - każda sroczka...
Skrzynia ładunkowa nie ma i nie będzie mieć nic wspólnego z rozsądkiem - tak samo jak inwestowanie 25 letnie auto o wartości 3 tys złotych kwoty która potraja wartość auta
Eskapada, podaj mi na PW swój adres e-mail, prześlą ci zdjęcia które mam w swoich zbiorach.
Na krótkiej suzie skrzynia raczej nie będzie wyglądała tak efektownie jak na longu, ale to będzie można oceniać dopiero jak takie projekt powstanie.
Jak dla mnie 'nr 1' pickupów jest to auto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum