Wysłany: 2018-07-03, 23:05 Poszukiwany patencik na gume reduktor lewar
Witam, poszukuje ciekawego patentu na ta gume uszczelniajaca pomiedzy lewrem a reduktorem. Na allegro jedna z drozszych gumek na swiecie 😁ok 100 zlotkow .. :/ ostatnimi czasy spuscilem bez niej z reduktora z 1,5 litra wody. Prosilbym o nie pisanie "jebnij silikonem" 2 kilo starczy bo nie zdaje egzaminu sprawdzone .. konkret sprawdzonty patenick bym prosil bo gumy przegubowe druciki cyjbanciki tez przeszedlem pozdro
Wysłany: 2018-07-03, 23:21
to zsumuj sobie czas, "koszty" wylewania wody, wymiany oleju i drutowania, pomyśl sobie ile byś chciał zarabiać za godzinę pracy i zastanów się czy te 100zł to nie okazja za docelowe rozwiązanie.... alerantywnie może jakąś używkę w dobrym stanie odkup od Adama, albo innego sprawdzonego dawcy części.
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Oj prosza Cie ble ble ble zmierzluchu ! Pomysl sobie ze nie dla wszystkich czas to pieniadz i maja wyjebane w to ze to zjada czas :) pytanie bylo proste potrzebuje patentu a nie pierdolenia o uzywkach. Kondona tez uzywanego zakladasz bo gumowy ?
No i o to chodzilo , troszke optymizmu kolego . Zycze wiecej usmiechu łod ucha do łucha . Moze sie jeszcze co ciekawszego znajdzie wsrod patenciarzy. Pozdrowka :)
z tymi zamiennikami to jest tak jak z osłona wieloklinu wału -spróbuj założyć taka grubą a nie małą jak oryginał to ci mózg wytrzepie jak ją zkreci. Ja walczyłem kilka tygodni co tak wali w wale a to ta zasrana guma, dopiero w sklepie znalazłem bardzo małą średnicowo i przestało walić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum