Wysłany: 2021-02-03, 20:04 POMOC W ZAWIESZENIU NA RESORACH
WITAM !
Szukam zestawu zawieszenia na resorach +2 cale i wieszaki rewolwerowe co najbardziej polecicie ? No i oczywiście najważniejsze jakie amorki żeby wszystko grało jak powinno
Wysłany: 2021-02-04, 11:04
Byniu, celuj proszę w odpowiedni dział i zachęcam Cię do kontrolowania Caps Locka.
W kwestii merytorycznej, odpowiedź brzmi:
1. to zależy (od budżetu, oczekiwanego komfortu, celu modyfikacji, gwarancji, sposobu użytkowania, setupu samochodu itp.)
2. jak sobie odpowiesz na powyższe to na forum znajdziesz już kilka(naście) podobnych rozkmin gdzie rozważane były różne opcje. Poczytaj, przemyśl zagadnienie i zreformuj swoje pytanie na bardziej konkretne.
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Wysłany: 2021-03-09, 11:49
Ja mam OME +40 mm do tego amory Ironmana i zwykłe wieszaki. Auto ładnie stoi i praca zawieszenia jak na resoraka bardzo dobra. Acha jakbyś chciał przyoszczędzić na amorach i wsadzać jakieś omegi i sprintery to szkoda hajsu - miałem ten zestaw -straszne ścierwo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum