Wysłany: 2011-11-14, 18:21 wspomaganie... od czego podejdzie ??
Koledzy mam plan na wspomaganie. Większość osób którzy mają zamontowane wspomaganie pochodzi od Vitary. Kolega Tytus podpowiedział mi że ponoć można założyć także od Omegi. Czy ktoś ma takowe? Jeśli tak, to poproszę o jakieś informacje. Pzdr
_________________ Wolę pchać Samuraia niż jeździć Patrolem :)
Wysłany: 2011-11-14, 21:38 Re: wspomaganie... od czego podejdzie ??
sami93 napisał/a:
Koledzy mam plan na wspomaganie. Większość osób którzy mają zamontowane wspomaganie pochodzi od Vitary. Kolega Tytus podpowiedział mi że ponoć można założyć także od Omegi. Czy ktoś ma takowe? Jeśli tak, to poproszę o jakieś informacje. Pzdr
Gdzies juz widzialem haslo z Twojego podpisu
Wspomaganie pasuje z vitary albo jimnika w wersji angielskiej. Przy odsadzonych felgach mozna dac po zewnetrznej stronie ramy, wtedy pasuje bez zadnych modyfikacji na otwory, przy zwyklych felgach mozna dac na dystansach od wewnatrz, ale trzeba przesunac chlodnice, takie rozwiazanie mam u siebie. Jakby co to wrzuce jakies foto jednej i drugiej opcji. Aktualnie zamawiam kilka przekladni jak jestes zainteresowany to priv, moge wziac jedna wiecej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum