Wysłany: 2012-06-27, 16:54 Potrzebuje pomocy przy moim samim.
Panowie(Panie?) czy jest ktos kto ma do udostepnienia kanał i jakieś wolne popołudnie? Chciałbym wreszcie samemu zajrzec pod mojego samuraja, pomacac, popatrzec i przede wszystkim posluchac co jest co, co odkrecic zeby zmienic poduszki pod reduktorem, a co zeby zmienic poduszke pod skrzynią, wymienić sobie uszczelniacz przy przegubie kołowym i łożyska za jednym zamachem i tego typu sprawy...nie mam kasy za bardzo chwilowo zeby auto serwisowac u mechanika już a i samemu chce wreszcie czegos sie nauczyć. Niestety oprócz życzliwego dziękuje i złocistego napoju chwilowo nie mam jak sie odwdzieczyc - kiepskie czasy a jeździć sie chce :) Bede BARDZO BAAARDZO wdzieczny i mój sami tak samo :) Jestem z Warszawy
Piotrek
_________________ Warszawa/Bemowo
Santana 92' wtrysk - troche zmotany przy kupnie ale powoli go prostuje i dopieszczam :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum