Jestem z żar , może być , znajomy robił taki swap w zeszłym roku , ale gdzieś przesial namiar bo pytałem . Ale tez mówił ze nie był do końca zadowolony ponieważ auto nie chciało jeździć , wzdychało parcho okazało się ze gdzieś szło lekkie zwarcie i do puki mu nie zapaliło instalacji w tym miejscu to jie mógł dojść dlaczego tak
Się działo .ale jak już pokutował to na nowo to
Wszystko było git
Nie ma czegoś takiego jak "lekkie zwarcie". Albo jest, albo go nie ma.
Jeżeli jest, to po prostu wywala bezpiecznik.
A jeżeli doszło do sytuacji gdzie wiązka zaczęła się palić, to błąd w sztuce został popełniony przy wpinaniu tego do samuraia.
Taki przeszczep to nie jest tylko "wyjąć 1,3 i wsadzić 1,6 potem przekręcić kluczyk i odjazd". Trochę trzeba się skupić na wycięciu starych i podłączeniu nowych kabelków.
kostuch, jesteś w stanie zrobić wiązkę silnika baleno 1,6 16v na aparacie do samuraia 1,3 gaźnik ? mam całą wiązkę z baleno wraz w imo, zegarami i innymi. silnik jest bez czujnika wału.
kostuch, jesteś w stanie zrobić wiązkę silnika baleno 1,6 16v na aparacie do samuraia 1,3 gaźnik ? mam całą wiązkę z baleno wraz w imo, zegarami i innymi. silnik jest bez czujnika wału.
To nie zadziała.
Poza tym jaki jest sens wsadzania aparatu samuraia do silnika baleno?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum