Pomógł: 1 raz Wiek: 57 Dołączył: 23 Mar 2010 Posty: 22 Skąd: Kędzierzyn-Koźle
Wysłany: 2010-03-30, 15:00 ZAKUP KONTROLOWANY
Wzorem forum Jeep.org , temat na konsultacje przed zakupem samuraia
--------------------------------------------------------------------------------------
Czy zna ktoś to autko , kolega szuka pierwszej terenówki...
Pytanie nie dotyczy auta lecz rowniez zakupu
http://moto.allegro.pl/re...2037523613.html
wiem ze kolega Slavok przerabia reduktory i jest na tym forum
a czy ktos cos wie o człowieku który wystawia to na allegro w linku który dałem?
Warto czy nie ryzykowac ?
Pozdrawiam
Wysłany: 2012-01-07, 17:34
nie chcę sie wcinać, ale czemu właśnie nie od Slavoka? :) jest na forum długi czas, zawsze służy pomocą, złego słowa nie słyszałem, sprawdzony i rzetelny człowiek. Czemu kombinować niepewną transakcję.
skoro Slavok nie ma żadnego gotowego 4,16 a ktos na allegro ma to pytam co za cżłowiek czy nie lipa jakas ten reduktor.
bez roznicy mi od kogo kupie aby było dobre
i dlatego pytam by nie miec niepewnej transakcji ;)
m.otomoto.pl/oferta/C22463239?fromweb
Witam koledzy zamierzam kupic samiego i znalazlem taką aukcje powiedzcie czy warto.
z góry dzieki pozdrawiam wentyl
Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 289 Skąd: Kraków
Wysłany: 2012-02-06, 18:00
Po czym poznajesz, że hiszpan?
I dlaczego niby ma go skreślać z tego powodu. Prędzej z racji ceny jako na auto z komisu, lepiej chyba wziąć od kogoś, kto może pokazać, co było zrobione
Największym mankamentem Hiszpana jest pompona hamulcowa bo jest dokładnie tak jak SJ z gaźnikiem jak chodzi to chodzi a jak znacznie się psuć ko kaplica ,
[ Dodano: 2012-02-06, 19:22 ]
No i Hiszpan ma mniejsze krzyżaki na walach
Jeśli byś się uparł to gaźnik tez byś kupił Chodzi o to ze pompy Lukasa są wadliwe i ogólnie hamulce nie są tak wydajne jak przy pompie ASIN słabiej hamuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum